Ανακοίνωση για το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19

 Αναφορικά με το Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID 19, το οποίο υλοποιείται  με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και βρίσκεται σε εξέλιξη, ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Όλοι όσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα, είτε μεμονωμένα στο , είτε μέσω των φορέων τους , θα λάβουν μέρος στην εκπαίδευση. Ωστόσο παρατηρείται καθυστέρηση στην διεκπεραίωση αιτήσεων και αυτό οφείλεται στον εξαιρετικά μεγάλο όγκο των αιτήσεων που δεχόμαστε και αποστέλλονται στο ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Όμως όλες οι επαφές που έχουν συγκεντρωθεί θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα με την εξής ένδειξη: Γραμματειακή Υποστήριξη – Ταχύρυθμο Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων για COVID-19 [], στο οποίο θα αναφέρεται η ημέρα και ώρα σύνδεσης τους.

Η συμμετοχή του κλάδου «Ξενοδοχεία – Καταλύματα», παρατείνεται έως το τέλος της εβδομάδας (03/07).

Μέλημα μας είναι η συμμετοχή  όλων των ενδιαφερομένων και για τον λόγο αυτό εξακολουθούμε να δεχόμαστε αιτήσεις, παρόλο που η προθεσμία έληξε την περασμένη Παρασκευή (19/06). Θα δεχόμαστε νέες αιτήσεις όλων των κλάδων αυστηρά έως την προσεχή Παρασκευή 03/07, ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε τις συμμετοχές και την επόμενη εβδομάδα, με νέο πρόγραμμα το οποίο επεξεργαζόμαστε και θα ανακοινωθεί άμεσα.

 

Από το Γραφείο Τύπου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις