Ο φιλόλογος και συγγραφέας Φώτης Δημητρόπουλος στην εκπομπή “Ανοιχτές Σελίδες”

Ο φιλόλογος και συγγραφέας κ Φώτης Δημητρόπουλος προσκεκλημμένος στην τηλεόραση του Αχελώου και στην εκπομπή //Ανοιχτές Σελίδες // με τον Αχιλλέα Παπαδιονυσίου.

Ο κ Δημητρόπουλος μιλάει . -Για τον ρόλο του εκπαιδευτικού. -Για την ενασχολησή του με την Συγγραφή. -Για το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο //Οίνος Κάτοπρον Νού// . -Για την εμπνευσή του για το Βιβλίο Κρασί στην Ελληνική Αρχαιότητα. -Το κρασί ως επίκεντρο του Πολιτισμού των Πολιτών ως γέννημα της γής του Διονύσου και άλλα πολλά. Θα ακουσθούν αποσπάσματα κριτικής παρουσίασης από τον Εκπαιδευτικό Συγγραφέα κ Λάμπρο Βρεττό, την Δημοσιογράφο και Συγγραφέα Τουρισμού κ Θεοδώρα Μαρούδα Ανεστοπούλου και του Διδάκτορα της Βιολογίας κ Νίκου Νικολετόπουλου που διαβάζει η κ Έφη Αναλυτή.

https://www.youtube.com/watch?v=n978Co6OIWQ&feature=youtu.be

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις