Το Σάββατο 4 Ιουλίου το Ναυτικό Μουσείο Σάμης θα ανοίξει τις πύλες του για την φετινή χρονιά

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το προσεχές Σάββατο 4 Ιουλίου, το Ναυτικό Μουσείο Σάμης θα ανοίξει τις πύλες του για την φετινή χρονιά. To ωράριο λειτουργίας θα είναι: Καθημερινά 10:00 – 14:00 & 17:00 – 19:00.

Στα εξίσου σημαντικά τώρα. Είχαμε προαναγγείλει στο κλείσιμο της περυσινής χρονιάς ότι θα επιστρέψουμε… ανανεωμένοι, ενώ πριν από μερικούς μήνες σας ενημερώσαμε ότι o Σωτήρης Μαρκέτος, επιμελείται με πολύ μεράκι ίσως το διασημότερο πλοίο της ιστορίας…

Με ακόμη μεγαλύτερη χαρά σας ανακοινώνουμε πως ο θρυλικός Τιτανικός παίρνει με τη σειρά του τη θέση του στο Ναυτικό Μουσείο Σάμης! Ένα πιστό αντίγραφο, ολικού μήκους 4 μέτρων, που είμαστε βέβαιοι πως θα σας εντυπωσιάσει.

Κλείνοντας, το Ναυτικό Μουσείο Σάμης σεβόμενο πάνω από όλα τη δημόσια υγεία, σας παραθέτει τις συστάσεις και τα μέτρα του Υπουργείου Πολιτισμού για τον κορονοϊό, τα οποία και θα εφαρμόσει:

•Θα πρέπει να τηρούνται αποστάσεις 2 μέτρων

•Επιτρέπονται κλιματιστικά μόνο ανοικτού κυκλώματος

•Θα εισέρχεται συγκεκριμένος αριθμός ατόμων ανά ώρα

•Σύσταση χρήσης προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος

•Ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής

•Ειδική διαδικασία ρύθμισης της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού

*Επιπρόσθετα στο χώρο θα λειτουργεί και σύστημα εξαερισμού.

ΥΓ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: https://www.nmsamis.gr/

ΥΓ2. Σας περιμένουμε!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις