Συνελήφθηκε ημεδαπός στην Κεφαλονιά για μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα Ιόνια Νησιά

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης

Συνελήφθησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα Ιόνια Νησιά, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων, επτά (7) ημεδαποί και ένας αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις εντοπίστηκαν:

  • χθες (22-06-2020), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δυο (2) ημεδαποί στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, αντίστοιχα, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και

  • την Κυριακή (21-06-2020), στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, επίσης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,

  • την Τετάρτη (17.06.2020), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών, δύο (2) ημεδαποί για κατοχή μικροποσοτήτων ηρωίνης.

Επιπλέον, στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε το Σάββατο (20-06-2020), στις Αλυκές, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Επίσης, το Σάββατο (20-06-2020), πρώτες πρωινές ώρες, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, ημεδαπός ο οποίος είχε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης.

Σε μία ακόμη περίπτωση, εντοπίστηκε την Παρασκευή (19.06.2020), το βράδυ στην Λευκάδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε), ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις