Αναβολή της ανοιχτής συνάντησης “Οι κτηνοτρόφοι και οι τυροκόμοι της Κεφαλονιάς, παράδοση αιώνων”

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

«ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΟΚΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ,

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΙΩΝΩΝ»

Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ανοιχτή συνάντηση «ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΡΟΚΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΙΩΝΩΝ» που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας & Ιθάκης και ο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ – Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών στο πλαίσιο του έργου INTERREG GREECEITALY 2014-2020 με τίτλο «Strengthening innovation and competitiveness of dairy enterprises through Mobile Laboratories of quality controlMobilab» αναβάλλεται για το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο λόγος αναβολής, οφείλεται στην έκδοση του ΦΕΚ 2380/16-6-20, που αφορά στην παράταση της επιβολής του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης εκδηλώσεων συνάθροισης κοινού στο σύνολο της επικρατείας από 17 έως και 28 Ιουνίου 2020, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού covid 19.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις