Ενίσχυση του Νοσοκομείου Κεφαλληνίας με φορητούς αναπνευστήρες

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΠ Μιχάλη Μοσχονά επισκέφτηκαν το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας Φώτιο Μεσσάρη, παραδίδοντας φορητούς αναπνευστήρες για την ενίσχυση του νοσοκομειακού εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι σε συνεργασία με τη Διοίκηση και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, ο Δήμος Αργοστολίου θέλησε να προβεί σε αυτή τη δωρεά για να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στις τοπικές δομές υγείας. Ταυτόχρονα εξήρε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλει.

Ο κ. Μεσσάρης από τη μεριά του ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΟΚΑΠ για τη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου υπογραμμίζοντας τη σημασία κάθε δωρεάς στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του νοσοκομείου μας.

Ο Δήμαρχος

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις