Δημοσκόπηση για τις νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Κεφαλληνίας

Δημοσκόπηση για τις νέες ειδικότητες στο Δημόσιο ΙΕΚ Κεφαλληνίας

Το Δημόσιο ΙΕΚ Κεφαλληνίας στα πλαίσια της πρότασης που θα κάνει για τα νέα τμήματα ειδικοτήτων για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2020, σας καλεί να δηλώσετε την ειδικότητα που θα επιθυμούσατε να παρακολουθήσετε.

Τα Δημόσια ΙΕΚ παρέχουν αρχική επαγγελματική κατάρτιση και απευθύνονται σε αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η φοίτηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχει διάρκεια 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης και ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και στους αποφοίτους των ΙΕΚ χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Το παρόν ερωτηματολόγιο καταγράφει τις ανάγκες απασχόλησης σε επαγγέλματα – ειδικότητες στην περιοχή μας και δεν αποτελεί αίτηση εγγραφής ή άλλης δέσμευσης για εγγραφή.

Για συμμετοχή στη δημοσκόπηση, κάνετε κλικ στο σύνδεσμο εδώ

ή μπείτε στην ιστοσελίδα του ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας: iekkef.mysch.gr

 

Στοιχεία Επικοινωνίας ΔΙΕΚ Κεφαλληνίας:
ΕΙΝ – Μαθητική Εστία Αργοστολίου Λάσση
(ΕΠΑΛ Αργοστολίου), ΤΚ 28100

Τηλ.1: 26710 26851
Τηλ.2: 26710 26852
email:
ιστοσελίδα: iekkef.mysch.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις