Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

Μηνιαία δραστηριότητα των αστυνομικών υπηρεσιών των Ιονίων Νησιών

Συνελήφθησαν συνολικά (347) άτομα και εξιχνιάστηκαν (59) υποθέσεις που αφορούσαν υπόθεση αρπαγής και βιασμού, κλοπές και διαρρήξεις, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και άλλα αδικήματα

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών, σχετικά με τα αποτελέσματα της αστυνομικής ανταπόκρισης, των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων, για το χρονικό διάστημα του Μαΐου 2020, δημοσιοποιούνται στοιχεία που αφορούν το σύνολο των συλλήψεων και εξιχνιάσεων σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Λευκάδα καθώς και τις σημαντικότερες υποθέσεις που απασχόλησαν τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Αναλυτικά:

  1. Συνελήφθησαν συνολικά (347) άτομα, από τα οποία (250) στην Κέρκυρα, (52) στη Ζάκυνθο, (25) στην Κεφαλονιά και (20) στην Λευκάδα.

Από τις συλλήψεις αυτές ξεχωρίζουν μία υπόθεση βιασμού, (11) για κλοπές-διαρρήξεις, (17) ακόμη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και (29) συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών.

2. Εξιχνιάστηκαν συνολικά (59) υποθέσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν:

  • (15) υποθέσεις για κλοπές και διαρρήξεις

  • (1) υπόθεση αρπαγής και βιασμού

  • (15) υποθέσεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και

  • (28) για άλλα αδικήματα

3. Κατά την διερεύνηση των υποθέσεων που απασχόλησαν τις αστυνομικές Υπηρεσίες, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα από τα οποία ξεχωρίζουν:

Κοκαΐνη

(320) γραμμάρια

Ακατέργαστη κάνναβη

(48) γραμμάρια

Μεθαμφεταμίνη

(521) γραμμάρια

Ναρκωτικά χάπια

116

Μαχαίρια, γκλοπ

9

Ενδεικτικά, από τις υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν κατά την εξεταζόμενη περίοδο ξεχωρίζουν :

  • Η εξιχνίαση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, στις 27-05-2020 στη Ζάκυνθο.

  • Η σύλληψη ημεδαπού στην Κέρκυρα, στις 23-05-2020 σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης της Ανακριτικής Αρχής Κέρκυρας, για το αδίκημα της αρπαγής και του βιασμού.

  • Σχηματισμός δικογραφίας, στις 16.05.2020 σε βάρος ημεδαπού, για παράνομη οπλοκατοχή στη Ζάκυνθο

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις