Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου για την απώλεια του Παναγή Μπελίτση

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ σήμερα τον Παναγή Μπελίτση, έναν καλό φίλο, ένα συνάδελφο, έναν συνοδοιπόρο στην αυτοδιοίκηση.

Παναγή,

Οι Πεσαδιάνες και οι Πεσαδιάνοι αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συνεισφορά σου στα κοινά, σε τίμησαν για πολλά χρόνια να τους εκπροσωπείς. Και εσύ τους το ανταπέδωσες με έργα που αναβάθμισαν τις υποδομές του χωριού και βελτίωσαν την καθημερινότητά τους.

Εγώ από τη μεριά μου Παναγή θα ήθελα να σε ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αμέριστη συμπαράστασή σου, τις πολύτιμες συμβουλές σου και την κοινή μας πορεία.

Θα σε διατηρούμε στη μνήμη μας ως τον άνθρωπο που τίμησες με ήθος, αφοσίωση, συνέπεια, εντιμότητα και πάθος την τοπική αυτοδιοίκηση.

Καλό Ταξίδι Πρόεδρε

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις