Ο Δήμος Ληξουρίου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες καθαριότητας με δύο πολύ σημαντικά μηχανήματα

Δύο πολύ σημαντικά μηχανήματα που αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Ληξουρίου αναβαθμίζει τις υπηρεσίες καθαριότητας και φροντίζει για την αυτονομία του στη διαχείριση της καθημερινότητας προμηθευτήκαμε πριν λίγους μήνες.
Το τρακτέρ με τον καταστροφέα θα μας δώσει τη δυνατότητα περισσότερων και πιο συχνών παρεμβάσεων στον καθαρισμό κύριων και αγροτικών δρόμων σε ολη την Παλική , ενώ θα προχωρήσουμε σύντομα στην προμήθεια μηχανήματος ακτοκαθαριστή για τις παραλίες μας που θα έλκεται από το συγκεκριμένο τρακτέρ.
Το δεύτερο πολύ χρήσιμο μηχάνημα είναι ο κλαδοθρυματιστής ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε τον όγκο των κλαδιών αλλά κυρίως να προχωρήσουμε στην ανακύκλωση των κλαδεμάτων και να διαθέσουμε το επεξεργασμένο προϊόν για κήπους , παρτέρια και χωράφια σε όσους το επιθυμούν.
Με τη μέθοδο αυτή αφενός μειώνουμε το κόστος μεταφοράς των κλαδιών , αφετέρου στέλνουμε το μήνυμα της ανακύκλωσης και κατ’ επέκταση της προστασίας του περιβάλλοντος.
Το επόμενο διάστημα όποιος συμπολίτης μας ενδιαφέρεται θα μπορεί να προμηθεύεται ΔΩΡΕΑΝ το επεξεργασμένο προϊόν του κλαδοθρυματιστή για τις ανάγκες του κήπου του αφού προηγουμένως επικοινωνήσει με την υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις