Συναντήσεις εργασίας σε Αθήνα και Πάτρα για τις δομές υγείας στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Συναντήσεις εργασίας σε Αθήνα και Πάτρα για τις δομές υγείας στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Εχθές και σήμερα είχα σημαντικές πολύωρες συναντήσεις για τις δομές υγείας στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Χθες συναντήθηκα στο Υπουργείο Υγείας με τον Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, ενώ σήμερα μετέβην στην Πάτρα για να συναντήσω τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.

Αντικείμενο των δυο συναντήσεων ήταν η προετοιμασία νέας προκήρυξης θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού τις επόμενες ημέρες και οι αλλαγές που χρειάζονται σχετικά με τα κίνητρα προσέλκυσης ιατρικού προσωπικού στη νησιωτική Ελλάδα.

Επίσης συζητήθηκαν τρόποι προσέλκυσης και εκπαίδευσης κατάλληλου ιατρικού προσωπικού για την ΜΕΘ του ΓΝ Κεφαλληνίας.

Επιπλέον, με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου, συζητήσαμε για τα τη διαχείριση της επόμενης φάσης της πανδημίας του κορονοϊού και ειδικότερα για κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στο νομό μας που θα λειτουργούν σε συνδυασμό με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, με σκοπό τον κατ’οίκον έλεγχο για κορονοϊο. Με τον κ. Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη συζητήσαμε και για την κτιριολογική και μηχανολογική υποστήριξη των νοσοκομείων του νομού μας.

Θερμές ευχαριστίες για την πολύ παραγωγική συνεργασία τόσο στον Υφυπουργό κ. Κοντοζαμάνη, όσο και στον Διοικητή κ. Καρβέλη.

Με τιμή,

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις