Έναρξη Λειτουργίας Διαδικτυακού Τόπου Δήμου Σάμης

 

Ο Δήμος Σάμης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του επίσημου Διαδικτυακού Tόπου του (website) ο οποίος είναι προσβάσιμος στην διεύθυνση

http://www.sami.gov.gr/

Ο Διαδικτυακός Τόπος αναπτύχθηκε από το Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔ-ΙΝ) με την συνεργασία του Επισ. Συμβούλου του Δήμου για θέματα ΤΠΕ.

Για την ανάπτυξη του Διαδικτυακού τόπου ο Δήμος Σάμης δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά ενώ χρησιμοποιήθηκε αποκλειστικά λογισμικό ανοικτού κώδικα.

Η εγκατάσταςή του έγινε στις υποδομές του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ ενώ η λειτουργία και συντήρηση του θα γίνεται από τον Επιστ. Σύμβουλο του Δήμου Σάμης με την υποστήριξη του Γραφείο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης της ΠΕΔ-ΙΝ όταν αυτό απαιτείται.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις