“Εξαέρωσε” το Σπαθή ο Σαμούρης-Κάτι μικροεργάκια πήγε να κάνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και του “τα καπέλωσε” ο Σαμούρης!!!

Από ότι φαίνεται ο Σπύρος Σαμούρης έχει σκοπό να μην αφήσει κανένα “σταυρό” στα υπόλοιπα πολιτικά στελέχη του Μιχαλάτου. Δεν εξηγείται διαφορετικά η τάση του να “καπελώνει” έργα που δεν του ανήκουν και να “εξαφανίζει” τους υπόλοιπους αιρετούς της Δημοτικής Αρχής.

Για παράδειγμα ένα μικροεργάκι πήγε να κάνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Σταύρος Σπαθής, να αλλάξει τις γραδέλες στην οδό Χοϊδά στο Αργοστόλι, και αμέσως έβγαλε ανακοίνωση ο Σαμούρης για να φανεί στον κόσμο πως τάχα το εργάκι είναι δικό του. Σημειώνουμε ότι τα υλικά (γραδέλες) τα πλήρωσε η ΔΕΥΑΚ, ενώ όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί, τις εργασίες τις εκτελούν οι εργάτες της ΔΕΥΑΚ.

Παρόλα αυτά στο επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Αργοστολίου δεν γίνεται καμία αναφορά στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Σταύρο Σπαθή ενώ το όνομα του Σπύρου Σαμούρη είναι “φαρδή πλατύ”. Μάλλον τον έχουνε για διακοσμητικό το Σπαθή!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις