Πρόσληψη τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες της πανδημίας του Κορωνοϊού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ

Αργοστόλι, 06-05-2020

Αρ. Δελτίου:10

«Πρόσληψη τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων και κατεπειγουσών αναγκών που προέκυψαν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ

Την πρόσληψη τριών (03) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων και εξαιρετικά κατεπειγουσών αναγκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 στην χώρα μας και συγκεκριμένα:

– δυο (2) άτομα ειδικότητας ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας,

– ένα (1) άτομο ειδικότητας ΔΕ Οδηγών.

Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) έως και 11/5/2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διοίκησης, Ανθρωπίνων Πόρων και Μισθοδοσίας της Π.Ε. Κεφαλληνίας, στα τηλέφωνα 26713-60507 και 26713-60589 και στην Αρ. Πρωτ. Οικ. 29888/7030-6/5/2020 (ΑΔΑ: Ω5ΡΩ7ΛΕ-5ΤΝ) Ανακοίνωση.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις