Ο Ματιάτος έκοβε δέντρα όπου το έκρινε αναπόφευκτο έχοντας πάντα τις νόμιμες αποφάσεις-Σε κάθε περίπτωση δικαιώθηκε από το Μιχαλάτο που τον έχρισε ξανά Αντιδήμαρχο!!!

Επειδή κάποιοι το παίζουν “πονηρούληδες” και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις αυθαίρετες και παράνομες κοπές δέντρων από τον Σαμούρη υπενθυμίζοντας ότι και ο Ματιάτος ως αντιδήμαρχος του Παρίση έκοβε δέντρα σημειώνουμε τα εξής:

Ο Ματιάτος όποτε έκοβε δέντρα είχε όλες τις αναγκαίες νόμιμες αποφάσεις (εισήγηση Διεύθυνσης Πρασίνου ότι είναι αναγκαίο, έγκριση από τη αρμόδια Δημοτική Κοινότητα, έγκριση από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και ου το κάθε εξής) και παρόλα αυτά ξεσηκωνότανε χαμός από αντιδράσεις στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης και στα γνωστά “παρασάιτ”. Ο Σαμούρης αντίθετα κατηγορείται ότι κόβει δέντρα χωρίς να έχει το απαιτούμενο νόμιμο συνολικό “πακέτο” εγκρίσεων από τα προβλεπόμενα συλλογικά όργανα του Δήμου. Άρα οι δύο περιπτώσεις είναι ανόμοιες σε κάθε περίπτωση για τις πράξεις και την διοικητική συμπεριφορά του Ματιάτου έχει ήδη αποφανθεί ο νυν Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος που τον δικαίωσε πανηγυρικά χρίζοντάς τον Αντιδήμαρχο!!!

Άρα είναι κωμικό οι παρατρεχάμενοι του Μιχαλάτου να κατηγορούν ακόμα το Ματιάτο που ο ίδιος ο αρχηγός τους τον επανεγκατέστησε στη Διοίκηση του Δήμου “με σημαίες και με νταούλια”. Περαστικά σας.

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις