Ο Δήμος Σάμης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών

ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΗΣ

Γραφείο Τύπου

Σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου και Τρίτη 5 Μαΐου 2020 συζητείται στην Βουλή το νομοσχέδιο για το περιβάλλον.

Το συγκεκριμένο Νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις (άρθ. 93, άρθ. 26 επομ.) που στρέφονται ευθέως κατά των συμφερόντων των κατοίκων, των δημοτών, των Δήμων της Κεφαλονιάς και των Νησιών μας.

Συνολικά όμως είναι ένα Νομοσχέδιο επιζήμιο για το περιβάλλον.

Ειδικότερα οι διατάξεις που περιλαμβάνουν την κατάργηση – υποβάθμιση του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου και την κατάργηση της ΕΔΑ-ΚΙ ΑΕ- ΟΤΑ είναι κοινό αίτημα όλων των Δήμων των νησιών μας, καθώς και της ΠΕΔΙΝ και άλλων Φορέων, η άμεση απόσυρσή τους.

Ο Δήμος Σάμης σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ζητώντας την πλήρη απόσυρση ή και καταψήφιση του νομοσχεδίου, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου για την Δευτέρα 4 Μαΐου και Τρίτη 5 Μαΐου 2020.

Η αναστολή αυτή, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας, δεν περιλαμβάνει την υπηρεσία καθαριότητας και το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Γραφείο Τύπου Δήμου Σάμης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις