Δήλωση των εργαζομένων στην ΕΔΑΚΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Δ.Α-ΚΙ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, στην Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους δημότες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για την κατανόηση που έδειξαν και να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη για την ταλαιπωρία τους όλες αυτές τις ημέρες. Η ιστορία όλων αυτών των χρόνων έχει δείξει την ευαισθησία μας και την συνέπειά μας για αυτό που υπηρετούμε αλλά και την συναίσθηση των επιπτώσεων που μπορεί να προκαλέσει η συσσώρευση μεγάλων όγκων απορριμμάτων, για αυτό και ποτέ δεν έχουμε σταματήσει την αποκομιδή ούτε σε πανελλαδικές απεργίες, αργίες αλλά ούτε και τότε που βρισκόμασταν σαν εργαζόμενοι στον αέρα και παλεύαμε στα δικαστήρια να δικαιωθούμε. Το πώς λειτουργούμε, αυτό φάνηκε μέσα σε λίγες ώρες μετά την απόφαση μας να μαζευτούν τα σκουπίδια.

Ο αγώνας μας αυτός δεν έχει να κάνει με τον φόβο μας για απολύσεις, αυτό ήταν κάτι που δεν μας προβλημάτισε. Μας προβληματίζουν όμως άλλα, όπως:

Η Διαχείριση των απορριμμάτων, παρά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για στήριξη του περιβάλλοντος, στο μόνο που θα οδηγήσει είναι η οικονομική επιβάρυνση των δημοτών και η μεταφορά της περιουσίας των κεφαλλονιτών και ιθακήσιων στην περιφέρεια.

Αναγνωρίζουν ότι η Κεφαλονιά στην διαχείριση των απορριμμάτων έχει πετύχει σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδος, γιατί απλώς δεν μας εξαιρούν; γιατί υποτιμούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση; και γιατί απλά μας προσφέρουν μερικά ψίχουλα; όπως μόνο την αποκομιδή απορριμμάτων; δεν την θέλουν δεν έχει κέρδος, θέλουν το φιλέτο (Χ.Υ.Τ.Υ – Εργοστάσιο Επεξεργασίας Απορριμμάτων), ευχαριστούμε για την παραχώρηση!!!!

Πίσω από τον τίτλο του εκσυγχρονισμού του περιβάλλοντος περνάει η πολιτική της λεηλασίας. Αν αυτό το νομοσχέδιο είναι ευεργετικό γιατί άραγε το πέρασαν σε μια νύχτα και εν όψει πανδημίας;

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ!!!!

Ο μοναδικός σκοπός μας είναι το καλό του τόπου μας και των πολιτών όπου μέσα σε αυτούς είμαστε όλοι εμείς και οι οικογένειες μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις