Τα συνεργεία της Ε.Δ.Α-Κ.Ι. και οι εργαζόμενοι της επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουν την εργασία τους ΜΟΝΟ στα (Νοσοκομεία, Γηροκομεία)

Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Ως Πρόεδρος της Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α. και εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, θα ήθελα να ενημερώσω την κοινωνία των νησιών μας πως βρισκόμαστε στην αρχή ενός σκληρού αγώνα, προκειμένου να διατηρήσουμε την Κεφαλονιά και την Ιθάκη στο επίπεδο καθαριότητας που είχαν για δεκαετίες και ανεξήγητα κάποιοι προσπάθησαν μέσα σε μια νύχτα να ανατρέψουν.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους Δημότες και των τεσσάρων (4) Δήμων να επιδείξουν όπως τις προηγούμενες εβδομάδες στο θέμα της πανδημίας, την ατομική και κοινωνική τους ευθύνη με την λελογισμένη διαχείριση των οικιακών τους απορριμμάτων.

Τα συνεργεία της Ε.Δ.Α-Κ.Ι. και οι εργαζόμενοι της επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουν την εργασία τους ΜΟΝΟ στα (Νοσοκομεία, Γηροκομεία). Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πάντες πως στο τέλος τα νησιά μας θα βγουν νικητές από αυτόν τον αγώνα και θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Στην κανονικότητα που γνωρίζουμε και αγαπάμε και όχι σε αυτή που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.

ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις