Αντιδράσεις προέδρων και δημοτικού συμβούλου Θηναίας για την κατάργηση της ΕΔΑΚΙ

Αντιδράσεις προέδρων και δημοτικού συμβούλου θηναιας!

Όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με σθένος το νέο πρόβλημα που προέκυψε για την περιοχή μας.!

Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας , στο άρθρο 93 διαχείρισης των στερεών αποβλήτων στα νησιά , συστήνει ένα φορέα διαχείρισης στερεών αποβλήτων εκτός Κεφαλλονίας με έδρα την Κέρκυρα , καταργώντας την ΕΔΑΚΙ Α.Ε.Μιας πετυχημένης κατά κοινή ομολογία εταιρίας διαχείρισης αποβλήτων .

Αυτό εκτός από τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει σε προσωπικό ,σε κόστος αποκομιδής αποθεμάτων ( ανεβάζοντας τα τέλη αποκομιδής ) εγκυμονεί αρνητικές συνέπειες για την περιοχή μας που είναι δεχτης των απορριμμάτων από το 1980 .καθως δε διευκρινίζονται η προθέσεις της συγκεκριμένης διατάξεις , είμαστε σε συνεχείς επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς όπου έχουμε εκφράσει την καθολική αντιθέσει μας και τους προβληματισμούς μας.

Ως αναφορά την κ. Μαρία Μαρκάτου Αλυσαδρατου μέλος του Συριζα και μόνιμα αποτυχούσα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις είναι η τελευταία για υπόδειξεις και πολύ περισσότερο να μας επιρρίψει ευθύνες!

Με εκτίμηση

Δημοτικος σύμβουλος

Παναγης Βανδωρος

Πρόεδροι

Γιώργος Απεργης, Ζολων

Παναγης Κωσταντατος, θηναιας

Σπύρος Βανδωρος, Νιφιου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις