Οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφερειακής Αρχής

Οι νέοι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες

και Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφερειακής Αρχής

Ενισχύεται με νέα πρόσωπα και με αναβάθμιση αρμοδιοτήτων η Περιφερειακή Αρχή Ιονίων Νήσων.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Νόμου 4674/2020 (ΦΕΚ A 53 – 11.03.2020), η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, ανακοίνωσε τα νέα πρόσωπα και τις αντίστοιχες αρμοδιότητες τους, που θα εμπλουτίσουν την Περιφερειακή Αρχή.

  • Μοθωναίου Αικατερίνη, Περιφερειακή Σύμβουλος της παράταξης “Ιόνιο Δυνατά – Κάθε νησί ψηλά” ορίζεται ως Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και θεμάτων Πολιτισμού. Σήμερα κατέχει τη θέση της Εντεταλμένης Συμβούλου στους ίδιους τομείς.

  • Μηλιώτης Νικόλαος, Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Ιόνιος Συμμαχία”, πρώην Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ορίζεται ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας.
  • Σπανός Δημήτριος, Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης “Επτανησιακή Πρωτοβουλία” ορίζεται ως Εντεταλμένος Σύμβουλος με αρμοδιότητα την Διασυνδεσιμότητα και Επικοινωνία των Ιονίων Νήσων, αρμοδιότητα την οποία έως σήμερα κατείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Ανδρέας Κτενάς.

Η Περιφερειακή Αρχή εμπλουτίζεται αριθμητικά και ποιοτικά με πρόσωπα έμπειρα αλλά και νεώτερα στη διαχείριση θεμάτων της Αυτοδιοίκησης και προερχόμενα από ένα ευρύ φάσμα των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η ομαδικότητα και πολυσυλλεκτικότητα αποτελούν αξία και πρακτική της Περιφερειακής Αρχής προς όφελος της κοινωνίας και της ανάπτυξης των νησιών μας” δηλώνει η Περιφερειάρχης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις