Ευχαριστήρια επιστολή από την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Κατερίνα Μοθωναίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Από καρδιάς θέλω να ευχαριστήσω την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευθεί και να με ορίσει θεματική Αντιπεριφερειαρχη σε δυο πολύ ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς, των Οικονομικών και των θεμάτων του Πολιτισμού.

Υπόσχομαι, όπως έχω πράξει στην μέχρι σήμερα πορεία μου στην αυτοδιοίκηση, να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες της Περιφέρειαρχη Ιονίων Νήσων και όλων εσάς που τόσα χρόνια τώρα με στηρίζετε στον αγώνα μου.

Θα εργαστώ με γνώμονα το καλό του συνόλου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και θα ανταποκριθώ στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες κάθε επιμέρους Περιφερειακής Ενότητας.

Τόσο η διαχείριση των Οικονομικών, όσο και ο ευαίσθητος τομέας του πολιτισμού χρίζει ιδιαίτερης προσοχής από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το έχει αποδείξει έμπρακτα σε όλους τους τομείς. Η συνεργασία με τους χωρικούς και λοιπούς θεαματικούς Αντιπεριφερειαρχες, τους Εντεταλμένους Συμβούλους καθώς και με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους θεωρείται επιβεβλημένη, δεδομένη και αυτονόητη”

Με εκτίμηση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΘΩΝΑΙΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις