«Ευχές από την ΟΜ Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ»

«Ευχές από την ΟΜ Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ»

Η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών της Κρανιάς του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία και τα μέλη της, εύχονται από καρδιάς σε όλους καλές γιορτές και καλό Πάσχα!

Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με ουσιαστική προσφορά και αλληλεγγύη.

Κατανοούμε ότι η καραντίνα δεν είναι για όλους το ίδιο. Η επόμενη μέρα της πανδημίας χρειάζεται συγκεκριμένη πρόταση που να δίνει λύσεις για την πλειοψηφία των πολιτών που «χτυπιέται» για μία ακόμη φορά δυσανάλογα… Η δική μας πρόταση είναι ήδη δημοσιευμένη και τη θέτουμε στην κρίση των συμπολιτών μας.

Απ’ όποια θέση μπορούμε θα πολεμήσουμε για να μείνουμε όρθιοι. Ό,τι και να γίνει, στο τέλος πάντοτε το Φως νικάει το σκοτάδι. Χρόνια πολλά με Υγεία σε όλους τους Κεφαλλήνες όπου γης!

Θα ανταμώσουμε και πάλι!

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις