Οι μέρες του Πάσχα είναι μέρες ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης

Οι μέρες του Πάσχα είναι μέρες ανθρωπιάς, αγάπης και αλληλεγγύης.

Με το πνεύμα αυτό ο Δήμος Αργοστολίου θέλησε να ενισχύσει το Πασχαλινό τραπέζι οικογενειών που το έχουν ανάγκη και γίνεται εντονότερη μέσα στις συνθήκες της πανδημίας του κορωνοΐού που ζούμε.

Διανεμήθηκαν τσάντες με νωπά και τυποποιημένα τρόφιμα (αρνί, κοκορέτσι, τυρί, τσουρέκι, γάλα κ.α) σε 110 οικογένειες και μοναχικά άτομα με διαπιστωμένες ανάγκες σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Οι δικαιούχοι είναι επιπλέον των ωφελούμενων από την καθημερινή σίτιση με μαγειρεμένο φαγητό που διανέμει το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Μαζί με τους εργαζόμενους στην Πρόνοια και το Κέντρο Κοινότητας, καθοριστική συμβολή στη συσκευασία και διανομή των τροφίμων ήταν η συμμετοχή των εθελοντών μας, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου λόγω των ειδικών συνθηκών, διαθέτουν χρόνο, κόπο και ίδια μέσα σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και τους ευχαριστούμε.

Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα.

Μένουμε Σπίτι με Αλληλεγγύη και Αισιοδοξία.

Ο Α/Δήμαρχος

Γεώργιος Τσιλιμιδός

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις