Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κου Στασινόπουλου Γεώργιου

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ζακύνθου κου Στασινόπουλου Γεώργιου

Αγαπητοί Συμπολίτες

Το φετινό Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα, αλλά εξίσου σημαντικό για όλους μας. Αντί να γιορτάσουμε την Ανάσταση του Χριστού στις γεμάτες εκκλησίες και με μεγάλα οικογενειακά τραπέζια, όπως γνωρίζουμε να κάνουμε οι Ζακυνθινοί, θα γιορτάσουμε αναγκαστικά περιορισμένοι στα σπίτια μας.

Η αόρατη και επικίνδυνη απειλή του κορωνοϊού που πλήττει την Ελλάδα, την Ζάκυνθο και την ανθρωπότητα στο σύνολό της, η Ανάσταση του Χριστού και το μήνυμα της ανανέωσης μπορεί να αποτελέσει το καθοδηγητικό μας φως σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Κι ενώ φαίνεται ότι κερδίσαμε τις πρώτες μάχες που δώσαμε, λόγω της ενότητας και της πειθαρχίας, το μέλλον θα είναι σκληρό, απρόβλεπτο ωστόσο δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία.

Με κατανόηση και αποφασιστικότητα το νησί μας έδειξε συνοχή, καλή θέληση και την καλοσύνη της τον τελευταίο μήνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί, είτε αυτό πρόκειται για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο και τα κέντρα υγείας, την αστυνομία, το λιμενικό, τους εργαζόμενους στην πολιτική προστασία, τους μεταφορείς που φροντίζουν να φέρουν αγαθά στο νησί μας, τους εργαζόμενους στα καταστήματα τροφοδοσίας και super market, τους οδηγούς λεωφορείων, τους εθελοντές πολλών εθελοντικών οργανώσεων που φροντίζουν τους ηλικιωμένους, ευάλωτους ή αυτούς που έχουν ανάγκη, αλλά και όλους τους Ζακυνθινούς που βοηθάτε σημαντικά με τον περιορισμό στα σπίτια σας για να σώσετε ζωές.

Τελειώνοντας θέλω να κάνω μια έκκληση, στο να προτιμήσουμε τα Ζακυνθινά προϊόντα, των ζακυνθινών παραγωγών, συμβάλλοντας έτσι στην μερική στήριξη της τοπικής μας οικονομίας. Πρέπει να στηρίξουμε έμπρακτα τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νησιού μας.

Μαζί και ενωμένοι θα πορευτούμε για να ξεπεράσουμε κι αυτή την δοκιμασία.

Καλή Ανάσταση σε όλους..

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε.Ζακύνθου

Στασινόπουλος Γεώργιος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις