Πουλάτα: Άστραψε από καθαριότητα το κοιμητήριο του χωριού μας

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και αποψιλώσεων πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο κοιμητήριο των Πουλάτων με πρωτοβουλία της Προέδρου της Κοινότητάς μας κ. Γεωργίας Φλαμιάτου. Μάλιστα η κ. Φλαμιάτου ανέλαβε προσωπικά την σχετική δαπάνη, στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντα συζύγου της Δημήτρη Φιοραβάντε.

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε πως το κοιμητήριο άλλαξε όψη, με αποτέλεσμα όποιος το επισκέπτεται να εντυπωσιάζεται από την καθαριότητα και την ευταξία, τόσο εντός όσο και περιμετρικά. Αξίζει τέλος να επισημάνουμε ότι, όπως μας ανέφερε η Πρόεδρος, στις αρχές του καλοκαιριού έχει την πρόθεση να προχωρήσει και σε νέες εργασίες εξωραϊσμού του χώρου στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειάς της να διατηρήσει το χωριό μας καθαρό.

Πηγή: poulatakefalonias.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις