Ο Δήμαρχος Αργοστολίου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας εύχονται « Καλή Ανάσταση»

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας εύχονται
« Καλή Ανάσταση»

«Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα ήρθαν για να φέρουν το μήνυμα της ελπίδας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας και την πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον.
Η μεγάλη γιορτή μας διδάσκει το μεγαλείο της Ανιδιοτέλειας, τη δύναμη της αληθινής αγάπης, που μπορεί να νικήσει ακόμη και τον θάνατο, μας διδάσκει ότι όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, μπορούμε να βρούμε τη λύτρωση με οδηγό την Αλληλεγγύη, την Πίστη, την Ανθρωπιά ενώνοντας τις δυνάμεις και τις καρδιές μας.
Με αυτές τις σκέψεις, ευχόμαστε ολόψυχα σε Όλες και σε Όλους τους συμπολίτες μας καθώς και στους απανταχού συμπατριώτες μας καλό Πάσχα με υγεία, με χαρά, με αισιοδοξία, με το βλέμμα στραμμένο σε όσους αγαπάμε, αλλά και σε όσους μας χρειάζονται!
Κάθε Σταύρωση και μια Ανάσταση – κάθε Ανάσταση και μια Ελπίδα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις