Ο “κακός χαμός” στα Διλινάτα-Μεγάλες αντιδράσεις για την κοπή των κυπαρισσιών στο νεκροταφείο από τον Πρόεδρο Τάσο Τζωρτζάτο

Μάλλον ο πρόεδρος των Διλινάτων Τάσος Τζωρτζάτος δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία αλλά θεωρεί ότι μπορεί να αποφασίζει ό,τι ο ίδιος κρίνει χωρίς να έχει τις σχετικές άδειες κ.λπ.

Ο “κακός χαμός” έγινε λοιπόν στο νεκροταφείο των Διλινάτων όταν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τάσος Τζωρτζάτος άρχισε να κόβει κυπαρίσσια από το νεκτροταφείο χωρίς τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και ούτω κάθε εξής.

Οι κάτοικοι του χωριού αντέδρασαν στις αυθαίρετες ενέργειες του προέδρου, με αποτέλεσμα να σημειωθεί θερμό επεισόδιο μεταξύ δημοτών και προέδρου και να επικρατήσει μεγάλη ένταση ενώ από λίγο δεν ειδοποιήθηκε και η αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν πρέπει κάποιος να υπενθυμίσει στον πρόεδρο της Κοινότητας Τάσο Τζωρτζάτο ότι υπάρχουν νόμοι και διατάξεις για την κοπή των δέντρων που μάλιστα επισείουν σοβαρές κυρώσεις τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για το δήμο (βαριά διοικητικά πρόστιμα, ποινικές διώξεις κ.ά.). Οπότε καλό είναι όταν ενεργεί να ρωτάει και κανέναν που να ξέρει λίγο από Δημόσια Διοίκηση.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις