Αποκάλυψη: Παραιτήθηκε από την παράταξη Μιχαλάτου και από Σύμβουλος Ομαλών ο Σ. Κακαρούμπας λόγω “μεταγγραφής” Ματιάτου

Μία δυσάρεστη εξέλιξη έλαβε χώρα στο στρατόπεδο Μιχαλάτου καθώς ο τοπικός Σύμβουλος Ομαλών Σπύρος Κακαρούμπας παραιτήθηκε και από το αιρετό αξιωμά του και από την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη  “μεταγγραφή” του Σπύρου Ματιάτου.

Είναι γεγονός ότι πολλοί υποστηρικτές του Μιχαλάτου στα Ομαλά μόνο με καλό μάτι δεν είδαν το γεγονός ότι ο Σπύρος Ματιάτος ξανακάθησε στην καρέκλα του Αντιδημάρχου της περιοχής αλλά μέχρι σήμερα οι αντιδράσεις αυτές δεν είχαν εκφραστεί και με πολιτικό τρόπο.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μας ο τοπικός Σύμβουλος Ομαλών Σπύρος Κακαρούμπας διαχώρισε πλήρως τη θέση του από τις αποφάσεις του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου υποβάλοντας την παραίτησή του και αποχαιρετώντας τον πολιτικά.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις