Επέκταση του προγράμματος σίτισης στο Δήμο Ληξουρίου.

Το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ληξουρίου ενημερώνει τα εξής:

1ον: διανύοντας την Τρίτη εβδομάδα του προγράμματος «Μένουμε σπίτι – Φροντίζουμε για εσάς»  116 συμπολίτες μας απευθύνθηκαν στους εργαζόμενους στη «Βοήθεια στο Σπίτι» και εξυπηρετήθηκαν σε θέματα προμήθειας τροφίμων και φαρμάκων , συνταγογραφήσεων  καθώς και για συναλλαγές με Δημόσιες Υπηρεσίες.

2ον : ο Δήμος Ληξουρίου εξασφάλισε έκτακτη οικονομική ενίσχυση από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ) και θα προχωρήσει σε επέκταση του προγράμματος σίτισης σε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη για όσο διάστημα διαρκέσουν τα μέτρα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 13/4 όσοι επιθυμούν μπορούν να τηλεφωνούν στη «Βοήθεια στο Σπίτι» στο 2671091342 για να δηλώνουν την επιθυμία τους να ενταχθούν στο πρόγραμμα σίτισης , ακολούθως οι υπάλληλοι της δομής θα έρχονται σε επαφή με τους ενδιαφερόμενους και θα λαμβάνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υλοποίηση του αιτήματος.

Συνεχίζουμε με υπομονή και συνέπεια να εφαρμόζουμε τα μέτρα που θα μας επιτρέψουν να βγούμε αλώβητοι από την πανδημία του κορονοϊού που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

 Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις