“Γιορτάζουμε και το Πάσχα από το σπίτι και στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα”

Γιορτάζουμε και το Πάσχα από το σπίτι και στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα”

Ανοικτή Επιστολή Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου

Ζητώ και παρακαλώ τους συμπολίτες μας, κατοίκους και επιχειρηματίες των Ιονίων Νησιών, επ’ ευκαιρία των εορτών του Πάσχα να στηρίξουν τα τοπικά αγροτικά μας προϊόντα. Τα αμνοερίφια, τα τυριά, τα κρασιά, το μέλι και το λάδι μας άλλα και τα ντόπια οπωροκηπευτικά πρέπει να είναι πρωταγωνιστές στο Πασχαλινό τραπέζι.

Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον πρωτογενή τομέα, έχει ήδη κάνει τις ανάλογες επαφές με τους αρμοδίους για τη στήριξη των αγροτών και των μεταποιητικών μονάδων αγροτικών προϊόντων προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου λόγω της πανδημίας COVID-19.

Απαιτείται η ταχύτατη λήψη αποφάσεων από τα καθ’ ύλην αρμόδια Υπουργεία, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες αποζημιώσεις, φοροελαφρύνσεις, οικονομικές ενισχύσεις, αλλά και η απαραίτητη χρονική μετατόπιση των οικονομικών υποχρεώσεων – χωρίς επιπτώσεις για τους αγρότες.

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους και δεν ξεχνάμε “Μένουμε Σπίτι” προσηλωμένοι στο στόχο μας, βγαίνουμε ΝΙΚΗΤΕΣ!

Σωτήρης Κουρής

Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας

και Ανάπτυξης Υπαίθρου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις