Να δοθεί έκτακτο επίδομα ενίσχυσης εργαζομένων για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι και για την Καθαριότητα των Δήμων

Αξιότιμε Υπουργέ κ. Θεοδωρικάκο,

Αυτή την περίοδο η τοπική αυτοδιοίκηση κλήθηκε να διαχειριστεί μια πρωτόγνωρη για όλους κατάσταση με περιορισμένους οικονομικούς πόρους και λιγοστά μέσα.

Πολυτιμότερος σύμμαχος της, αυτές τις δύσκολες ώρες, αποδείχτηκε το προσωπικό του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας. Άνθρωποι που παραμέρισαν τις όποιες δυσκολίες και με αυτοθυσία βρίσκονται συνέχεια στο δρόμο προσφέροντας στους συνανθρώπους μας και εν γένει στο γενικό καλό του τόπου.

Δεδομένου ότι χωρίς αυτούς, η τοπική αυτοδιοίκηση θα αδυνατούσε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δεδομένης της φύσεως της εργασίας τους, θα ήθελα να σας προτείνω το έκτακτο επίδομα ενίσχυσης εργαζομένων, που προβλέπει το άρθρο 4 της από 30-03-2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ Α΄75), να δοθεί και στο ανθρώπινο δυναμικό του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και της Καθαριότητας των Δήμων.

Η δύναμή μας είναι το προσωπικό μας. Ήρθε η στιγμή να αποδείξουμε έμπρακτα ότι αναγνωρίζουμε και εκτιμάμε τη συμβολή τους στην επίτευξη της κοινωνικής μας αποστολής.

Με εκτίμηση,

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις