Τρίτη, 7 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, Νοσοκομείο Αργοστολίου, συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας για την υγεία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τρίτη, 7 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, Νοσοκομείο Αργοστολίου,
συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας για την υγεία!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ, στηρίζει την πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς Ιθάκης (ΕΚΚΙ) να πραγματοποιήσει αγωνιστική παρέμβαση για την κατάσταση της υγείας στο νομό μας.
Η Τρίτη 7 Απρίλη, είναι ημέρα παγκόσμια αφιερωμένη στην υγεία. Παράλληλα η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), της δίνει ουσιαστικό περιεχόμενο ως μέρα Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία.
Σε αυτά τα πλαίσια και το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ, συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει το ΕΚΚΙ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου και στην παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Διοικητή του ΓΝΚ.
Αιτήματα αιχμής είναι:
Μαζικές προλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
Λειτουργία όσων ΜΕΘ παραμένουν κλειστές, με απαίτηση. ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να λειτουργήσει η ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς
Πλήρη επίταξη υποδομών και προσωπικού του ιδιωτικού τομέα.
Μέσα ατομικής προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Απαιτούμε:
Αποκλειστικά δημόσια – δωρεάν υγεία για όλους, με βάση τις πραγματικές – σύγχρονες ανάγκες μας.
Λήψη άμεσων μέτρων για τα Νοσοκομεία μας και όλες τις δομές υγείας.

Αργοστόλι 6/4/2020
Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ
Η Πρόεδρος
Σοφία Ποταμιάνου Ο Γενικός Γραμματέας
Γιάννης Καππάτος

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις