Τρίτη, 7 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, Νοσοκομείο Αργοστολίου, δίνουμε «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας για την υγεία!

Νομαρχιακό Τμήμα (ΝΤ) Κεφαλονιάς Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τρίτη, 7 Απρίλη, 12 το μεσημέρι, Νοσοκομείο Αργοστολίου,
δίνουμε «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας για την υγεία!

Η ΕΓ του ΝΤ Κεφαλονιάς – Ιθάκης της ΑΔΕΔΥ, συμφωνώντας με το διεκδικητικό πλαίσιο, στηρίζει την πρωτοβουλία του τοπικού Εργατικού Κέντρου να παρέμβει με παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (ΓΝΚ) στο Αργοστόλι, την Τρίτη στις 7 Απρίλη, παγκόσμια ημέρα υγείας. Με τον τρόπο αυτό ανταποκρινόμαστε και στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), η Τρίτη 7 Απρίλη να μετατραπεί σε μέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία.
Αιτήματα αιχμής:
Μαζικές προλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών, λειτουργία όσων ΜΕΘ παραμένουν κλειστές, με απαίτηση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να λειτουργήσει η ΜΕΘ στο ΓΝΚ, πλήρη επίταξη υποδομών και προσωπικού του ιδιωτικού τομέα, μέσα ατομικής προστασίας για όλους τους υγειονομικούς.
Απαιτούμε να υλοποιηθούν τα αιτήματα του λαού μας, για αποκλειστικά δημόσια – δωρεάν υγεία για όλους, με βάση τις πραγματικές – σύγχρονες ανάγκες μας, καθώς και για τη λήψη άμεσων μέτρων για τα Νοσοκομεία μας και όλες τις δομές υγείας.

Αργοστόλι 05/04/2020
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Δημήτρης Μαντζουράτος Σοφία Μισαηλίδου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις