Πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς στον Ξενώνα του Αγίου Ανδρέα δεύτερη απολύμανση

Ενημερώνουμε ότι κατά την 30η Μαρτίου πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς στον Ξενώνα του Αγίου Ανδρέα η δεύτερη απολύμανση του χώρου από τους κκ Παναγή Τζιβρά και Νικόλαο Καρούσο, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους κκ Ειρήνη Τάψα και Αναστάσιο Δούλο του Express Market για τη δωρεά ειδών καθαρισμού και απολύμανσης.
Τέλος, ανακοινώνουμε την επ’ αόριστον συνέχιση της ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ. Ευχαριστούμε για την κατανόηση που έχετε επιδείξει έως σήμερα και κυρίως οι συγγενείς των φιλοξενουμένων μας, αλλά το μέτρο κρίνεται αναγκαίο να συνεχιστεί για την καλύτερη προστασία των ηλικιωμένων μας.

Για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου
Η Πρόεδρος
Άννα Ζαπάντη

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις