Έφη Αναστασιάδη

Συμβολικά πρώτη η Κεφαλονιά

Ο κος Βουλευτής  Κεφαλληνίας, προ ημερών πήρε την πρωτοβουλία και με απόφαση των Διοικητικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου και του ΛΕΑΔΚΙ (ταμείου αλληλοβοήθειας) λόγω κατεπείγοντος, αγοράσθηκε για το Νοσοκομείο αναπνευστήρας αξίας 5000 ευρώ, για τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια τους Δικηγόρους (εννοώντας τους συναδέλφους των ΔΣ), οπότε και οι λοιποί Δικηγόροι πληροφορηθήκαμε για πρώτη φορά την ενέργεια αυτή.

Ο κος Πρωθυπουργός  σε μία συμβολική πρωτοβουλία, πρό ολίγου, κάλεσε όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Είναι σαφές, ότι η Κεφαλονιά  θα πρωτοστατήσει διά του βουλευτή της, ο οποίος ενεργώντας και πάλι πρώτος, θα σπεύσει να αποδεχθεί την πρόσκληση του κ. πρωθυπουργού και θα μοιρασθεί με όλο τον κόσμο και δη τους συναδέλφους του δικηγόρους που πλήττονται καίρια αυτήν την στιγμή τους μισθούς του στο ειδικό ταμείο, όπως και οι δικηγόροι των άνω ΔΣ έσπευσαν αμέσως χωρίς καμία διαδικασία  να ανταποκριθούν στην κατεπείγουσα πρόσκλησή του παρακάμπτοντας κάθε διαδικασία καθυστέρησης.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις