Ευχαριστήριο μήνυμα για την προσφορά ενός αναπνευστήρα στο ΓΝ Κεφαλληνίας από το ξενοδοχείο White Rocks

Ευχαριστήριο μήνυμα για την προσφορά ενός αναπνευστήρα στο ΓΝ Κεφαλληνίας από το ξενοδοχείο White Rocks
Σε μια τόσο μεγάλη υγειονομική κρίση, η συμβολή της κοινωνίας των πολιτών και των επιχειρήσεων του τόπου μας για την προστασία της δημόσιας υγείας, πρέπει να αναδεικνύεται και να τυγχάνει της εκτίμησης που της αξίζει.
Σε αυτά τα πλαίσια συγχαίρω θερμά το ξενοδοχείο White Rocks. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Πέτρος Κοντοδήμος-Ψαλίδας και η σύζυγός του κα. Σίβυλλα Ψαλίδα, παρέδωσαν χθες στο διοικητή του ΓΝ Κεφαλληνίας κ. Φώτη Μεσσάρη ένα φορητό αναπνευστήρα υψηλής πίεσης Lowenstein Mobiak Ventilogic LS.
Πρόκειται για μια κίνηση ουσιαστικής ενίσχυσης του ΓΝ Κεφαλληνίας, η οποία αποτελεί παράδειγμα για κάθε φορέα και πρόσωπο που επιθυμεί σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να βοηθήσει, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΓΝ Κεφαλληνίας.

Με τιμή,
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις