Βούτος vs Θεόφιλος 1-0: Άριστα τα πήγε ο Σάκης στο “MEGA”, δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το Δήμαρχο Αργοστολίου

Είναι γεγονός ότι ο πολύπειρος δημοσιογράφος Σάκης Βούτος νίκησε κατά κράτος τον “αγοραφοβικό” Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο όσον αφορά τις εντυπώσεις κατά τις εμφανίσεις τους στο Αθηναϊκό κανάλι “MEGA”.

Ο μεν Σάκης δηλαδή με καλά ελληνικά, με ειρμό στη σκέψη του και με δομημένο λόγο έδωσε το στίγμα για το κρούσμα του κορονοϊού στο Πυργί ενώ αντιθέτως ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος ήταν παντελώς αμήχανος, ο λόγος του ήταν ασύντακτος και η φωνή του με τα βίας είχε συνέχεια.

Μετά από αυτά τα συμβάντα δεν είναι λίγοι αυτοί που προτρέπουν το Θεόφιλο Μιχαλάτο να παραχωρήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του στο Σάκη Βούτο ώστε ο Δήμος Αργοστολίου να μην εκτίθεται και να μην βγαίνει μία θολή εικόνα προς τα έξω για το νησί μας.

Κάντε κλικ στους δύο συνδέσμους για να δείτε τα δύο ρεπορτάζ όπως παρουσιάστηκαν στο MEGA:

 

 

 

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις