Παναγής Καππάτος:Σχετικά με την ανακοίνωση ύπαρξης κρούσματος κορονοϊού στην Κεφαλονιά

Σχετικά με την ανακοίνωση ύπαρξης κρούσματος κορονοϊού στην Κεφαλονιά.
Σχετικά με την ανακοίνωση ύπαρξης κρούσματος κορονοϊού στην Κεφαλονιά. Ο ασθενής και η οικογένειά του και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί της διαχείρισης του περιστατικού. Ιχνηλατούνται οι επαφές του ασθενούς με άλλα μέλη της κοινότητας.
Δεν υπάρχει λόγος οι κάτοικοι του νομού μας να παρεκκλίνουν από τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί μέχρι τώρα. Η αποφυγή επαφών με άλλα μέλη της κοινότητας, είναι ο καλύτερος τρόπος που υπάρχει για την προστασία μας.
Για την καλύτερη διαχείριση του περιστατικού βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τα αρμόδια Yπουργεία, την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης, καθώς και τις δημοτικές αρχές και την αστυνομική και πυροσβεστική διεύθυνση του νομού μας.
Μένουμε σπίτι για την προστασία όλων μας.

Με τιμή,
Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις