Η επόμενη μέρα της μάχης με τον κορωνοϊό θα πρέπει να μας βρει νικητές

Αγαπητοί συμπολίτες, Παγκοσμίως οι πολίτες όλων των κρατών βιώνουν μια δοκιμασία με πρωτόγνωρες συνέπειες σε υγειονομικό, κοινωνικό, οικονομικό αλλά και ηθικό επίπεδο.

Η πανδημία που απειλεί τον πλανήτη μας έχει κοστίσει σε λίγες μόνο ημέρες την ζωή πολλών συνανθρώπων μας γεγονός αναμφισβήτητα σημαντικότερο από οποιαδήποτε άλλη αρνητική επίπτωση όπως η εξάντληση των υγειονομικών πόρων και δομών, η κοινωνική απομόνωση μεγάλου τμήματος του κοινωνικού ιστού, η τεράστια απώλεια εισοδήματος για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Πρωταρχικό μέλημα όλων μας πρέπει να είναι η προστασία των εαυτών μας, των οικογενειών μας, των φίλων μας από τον φονικό ιό. Η απόλυτη πειθαρχία στην συμμόρφωση όλων των μέτρων προστασίας και ασφάλειας που προβλέπονται από την πολιτεία και ευτυχώς πολύ νωρίς ετέθησαν στην χώρα μας, είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας. Η προστασία ευπαθών ομάδων του πληθυσμού απόλυτη προτεραιότητά μας.

Στην δίνη των τελευταίων γεγονότων το νησί μας στάθηκε τυχερό όμως μην ξεγελιόμαστε ο ιός αργά ή γρήγορα θα χτυπήσει και την δικιά μας πόρτα . Με αυτήν την σκέψη όσο επίπονο και ψυχοφθόρο και αν είναι για όλους μας να μείνουμε μακριά από αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει με υπομονή να το υποστούμε.

Η επόμενη μέρα της μάχης με τον κορωναιό θα πρέπει να μας βρει νικητές και την δεδομένη στιγμή νίκη είναι μόνο η υγεία όλων ανεξαιρέτως των πολιτών. Η παράταξή μας, με τους δημοτικούς συμβούλους αλλά και όλους τους στενούς συνεργάτες, είναι στο πλευρό της δημοτικής αρχής, έτοιμοι να προσφέρουμε για το δημόσιο συμφέρον, ότι μας ζητηθεί.

Άμεσα να προχωρήσουν απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων (με ήδη ψηφισμένο από εμάς και όλες τις παρατάξεις απαιτούμενο κονδύλιο). Είμαι σίγουρος ότι το νησί μας ξέρει να κερδίζει τις μάχες και μετά την δοκιμασία υγιείς και δυνατοί θα παλέψουμε με ομόνοια, αυταπάρνηση και συλλογικότητα για την ανάδειξη του νησιού μας σε παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και ανάκτηση του χαμένου εδάφους σε όλους τους τομείς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας για τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του. Υγεία, υπομονή και αισιοδοξία σε όλους μας.

¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ”

Οι Δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Γάκης, Σπυρίδων Σπαθής, Κωσταντίνος Κοντογούρης,Βασίλειος Κοκόσης και όλοι οι συνεργάτες της παράταξης.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις