Απαγορεύεται η μίσθωση τουριστικών καταλυμάτων

Απαγορεύεται η μίσθωση τουριστικών καταλυμάτων

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Η κρίση που βιώνουμε δεν είναι επιχειρηματική ευκαιρία.

Υπενθυμίζω ότι από 15.3.2020 έως και 30.4.2020 απαγορεύεται η λειτουργία των κύριων και μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων εποχικής λειτουργίας, εκτός από τα ήδη λειτουργούντα τουριστικά καταλύματα η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των οποίων τίθεται σε ισχύ στις 23.3.2020.

Όσοι κάτοικοι των νησιών μας σκέφτονται να ενοικιάσουν εποχικά καταλύματα στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη σε πρόσωπα που δεν εργάζονται στο νομό Κεφαλονιάς και Ιθάκης, να μην το κάνουν. Θα αντιμετωπίσουν ποινικές κυρώσεις. Με τις υπάρχουσες συνθήκες η μη τήρηση των κανόνων δεν είναι απλά αντικοινωνική συμπεριφορά αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Πρέπει να αντιληφθούν οι συμπατριώτες μας διαχειριστές τέτοιων καταλυμάτων ότι για ένα εφήμερο και ανασφαλές κέρδος, μπορεί να οδηγηθούμε σε μια μεγάλη δομική ζημιά σε βάθος χρόνου.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις