Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Σταύρου Τραυλού προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για στέγαση ιατρικού προσωπικού

Έκκληση του Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλληνίας και Ιθάκης, κ. Σταύρου Τραυλού προς ιδιοκτήτες διαμερισμάτων

 

Για την ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ

Απαιτούμε από την Πολιτεία

Συμβάλλουμε ως κοινωνία

 

Με στοχευμένες ενέργειες της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα Τσαγκαροπούλου, έχουν τεθεί στην κυβέρνηση οι ιδιαίτερες ανάγκες και τα αιτήματα σε εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό (ιατροί, νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό).

Ζητούμε επίσης ειδική πολιτική κινήτρων από την κυβέρνηση για να δημιουργηθεί το ενδιαφέρον σε κατάλληλο προσωπικό να επιλέξει τα Νοσοκομεία στα νησιά μας, ως τόπο εργασίας με δεδομένες τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν λόγω νησιωτικότητας και τουρισμού που αυξάνει το κόστος ζωής.

Σήμερα, για ν΄ανταποκριθούμε στις έκτακτες ανάγκες και ν΄αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η κυβέρνηση, για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την επάρκεια των Νοσοκομείων μας, παίρνουμε πρωτοβουλίες.

Η μάχη κατά του κορωνοϊου  απαιτεί κινητοποίηση, συνεργασία, συνευθύνη.

Καλούμε τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να προσφέρουν στέγαση στο έκτακτο προσωπικό που ζητάμε να στελεχώσει τα Νοσοκομεία μας.

Ήδη υπάρχει η πρώτη προσφορά.

Χρειάζονται και άλλες.

Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις