Τα συνεργεία του Δήμου Αργοστολίου πραγματοποίησαν απολύμανση σε πλατείες και σε κεντρικά σημεία

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Στα πλαίσια της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος με εξειδικευμένα συνεργεία συνέχισε την απολύμανση χθες στην παραλιακή ζώνη Αργοστολίου, στην περιοχή Φανάρι Αγίων Θεοδώρων καθώς και στους περιβάλλοντες χώρου του Οίκου Ευγηρίας, του Νοσοκομείου και της Αστυνομίας.

Σήμερα  τα συνεργεία πραγματοποίησαν απολύμανση στις πλατείες και σε κεντρικά σημεία των Λαϊκών Κατοικιών, Φαρακλάτων, Διλινάτων, Ομαλών, Τρωιανάτων και Κεραμειών.

Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εν μέσω κορωνοϊού και πρωτόγνωρων καταστάσεων, ο Δήμαρχος έχει επιλέξει να δουλεύει με τους συνεργάτες του αθόρυβα και αποτελεσματικά. Δεν χάνει χρόνο απαντώντας  σε μυθεύματα και διαστρεβλωμένες ειδήσεις.

Έχοντας την κατανόηση και συμπαράσταση των συμπολιτών μας, γεγονός που από ότι φαίνεται, ενοχλεί κάποιους κύκλους, συνεχίζει απερίσπαστα το έργο του με πράξεις και έργα.

Από το Γραφείο Δημάρχου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις