Ο Δήμος Αργοστολίου ξεκίνησε και ολοκλήρωσε απολυμάνσεις σε όλα τα Δημοτικά Κτίρια καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, ο Δήμος Αργοστολίου ξεκίνησε και ολοκλήρωσε απολυμάνσεις σε όλα τα Δημοτικά Κτίρια καθώς και σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου (Ριζοσπαστών, Πλατεία Βαλλιάνου, Παναγή Βαλλιάνου, περιβάλλον χώρο Δημοτικού Θεάτρου και Δικαστικού Μεγάρου, Λιθόστρωτο, Πλατεία Καμπάνας, Πλατεία Ρωμανού, Δεβοσέτου, Δημοτική Αγορά και στην περιοχή των Λυκιαρδοπουλάτων).

Επιπρόσθετα πραγματοποίησε απολυμάνσεις στα κτίρια του Λιμεναρχείου, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ζήτησε από τα αρμόδια Υπουργεία τον περιορισμό της κίνησης των επιβατών από και προς το νησί μας.

Τέλος θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος στα πλαίσια λήψης μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, διατηρεί όλες τις υπηρεσίες του σε ετοιμότητα, ενώ διαθέτει και την τηλεφωνική γραμμή 26710 26999 ανοιχτή, από τις 7:00 έως τις 19:00, για την εξυπηρέτηση των Δημοτών μας.

Ευχαριστούμε

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις