Καταρρίπτουμε την “μαγική εικόνα” που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ του Μιχαλάτου: Αυτή είναι η αλήθεια για την καθαριότητα στο Αργοστόλι

Δεν είναι κακό που τα ΜΜΕ του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου παρουσιάζουν μία “μαγική” εικόνα ως προς την καθαριότητα στο Αργοστόλι.

Κάθε δημοτική αρχή παντού στον κόσμο προσπαθεί να κάνει την προπαγάνδα της. Από την άλλη όμως επειδή η κοινωνία μας είναι μικρή και επειδή ζούμε στην πρωτεύουσα του Δήμου μας καλό είναι κάποια στιγμή να αποτυπώνεται και η αλήθεια για να μην παριστάνει τον “κόκκορα” ο Σαμούρης.

Ακολουθούν φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματικότητα για το τι συμβαίνει σήμερα στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου μας.

 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΩΝ 18/3/2020

ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΥ 18/3/2020

ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΤΑΛΩΝ 18/3/2020

ΜΝΗΜΕΙΟ ΙΤΑΛΩΝ 18/3/2020

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 18/3/2020

ΞΕΝΙΑ 18/3/2020

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις