«Ευγνώμονες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό μας. Βάζουμε πλάτη – Μένουμε Σπίτι»

«Ευγνώμονες στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό μας. Βάζουμε πλάτη – Μένουμε Σπίτι»

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Η κοινωνία μας βιώνει μια μεγάλη δοκιμασία.

Είναι χρέος μας στα δύσκολα να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο.

Οι ήρωες της εποχής μας είναι οι γιατροί μαζί με το νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό στις μονάδες υγείας.

Γυναίκες και άνδρες που καταπονούνται και ξεπερνούν τον εαυτό τους στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας και τα ιατρεία του νομού μας. Ιδίως στο γενικό νοσοκομείο Κεφαλληνίας.

Είναι άνθρωποι με τους οποίους περάσαμε μια ζωή δίπλα τους. Είναι οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας και οι γείτονές μας.

Αν θέλουμε πραγματικά να τους δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας πρέπει στην πράξη να τους βοηθήσουμε και να τους προστατέψουμε.

Δεν πάμε στο γενικό νοσοκομείο Κεφαλληνίας χωρίς λόγο και χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ ή τον γιατρό μας.

Ακολουθούμε μόνο τις οδηγίες και ανακοινώσεις των αρμοδίων οργάνων του κράτους. Κλείνουμε τα αυτιά σε αβάσιμες φήμες. Μένουμε σπίτι και δε συγχρωτιζόμαστε.

Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους που πέρασαν πολλά χρόνια από τη ζωή τους εκπαιδευόμενοι για να προστατέψουν την κοινωνία μας σε καταστάσεις όπως αυτές που ζούμε.

Η Ελληνική Κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και για να ανταποκριθεί στην έκτακτη κατάσταση που βιώνουμε.

Απευθυνόμενος σε όλο το μαχόμενο προσωπικό του συστήματος υγείας στα νησιά μας, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά εκ μέρους όλων των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Η καρδιά μας και η σκέψη μας είναι μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις