Αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού, με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου, ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο της επιτακτικής ανάγκης λήψης μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, των εργαζομένων και των εξυπηρετούμενων από τις υπηρεσίες του Δήμου πολιτών, για το χρονικό διάστημα έως και 31/3/2020, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού, με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Αργοστολίου.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων καθώς και δια τηλεφωνικής επικοινωνίας (παρακάτω παρατίθεται τηλεφωνικός κατάλογος). Με αυτοπρόσωπη παρουσία, θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες περιπτώσεις, κατόπιν ραντεβού.

Οι αιτήσεις των πολιτών μπορούν να διαβιβάζονται επίσης στις Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις dimarxos_arg@kefallonia.gov.gr & tpe@kefallonia.gov.gr.

Επιπλέον από 07:00 έως 19:00, όλες τις εργάσιμες ημέρες, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2671026999 (Δ/νση Καθαριότητας) και 6947777500 (Α/Δήμαρχος Σπυρίδων Σαμούρης).

Από το Γραφείο Δημάρχου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις