Ανακοίνωση-ενημέρωση καταναλωτών ΔΕΥΑΚ σχετικά με τον κορονοϊό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΔΕΥΑΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Η ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς σε πλήρη εναρμόνιση με την πολιτική του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό (COVID-19) και δεδομένου του χαρακτήρα της υπηρεσίας που απαιτεί καθημερινή επαφή με πολίτες και συνεχείς συναλλαγές με χαρτονομίσματα (δύο από τους σοβαρότερους παράγοντες μετάδοσης του ιού, σύμφωνα με τον ΠΟΥ), ενημερώνει τους καταναλωτές ότι, προκειμένου να θωρακιστεί η υγεία αρχικά των ίδιων των καταναλωτών και κατόπιν των εργαζομένων της υπηρεσίας, προχωρά στην διακοπή των συναλλαγών με φυσική παρουσία των πελατών της στα κατά τόπους γραφεία της υπηρεσίας για χρονικό διάστημα δύο (2) εβδομάδων, αρχομένης από Δευτέρα 16/3/2020.
Οι υπάλληλοι θα προσέρχονται κανονικά στο ωράριό τους στην υπηρεσία χωρίς ανοικτές πόρτες για την υποδοχή και εξυπηρέτηση του κοινού. Οι καταναλωτές θα εξυπηρετούνται εξ αποστάσεως με φαξ, e-mail (ηλεκτρονική αλληλογραφία) και στα τηλέφωνα της υπηρεσίας που ακολουθούν στο τέλος της ανακοίνωσης.
Οι πληρωμές και εξοφλήσεις των λογαριασμών θα γίνονται για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, είτε ηλεκτρονικά, είτε με κατάθεση στην τράπεζα ή στα ΕΛΤΑ, όπως αναφέρουν και τα έντυπα των λογαριασμών.
Η εξόφληση μέσω e-banκing γίνεται χρησιμοποιώντας τους ΙΒΑΝ λογαριασμούς που αναγράφονται στα έντυπα των λογαριασμών, χρησιμοποιώντας το πεδίο «μεταφορά χρημάτων» ή «μεταφορά εμβάσματος» (ανάλογα με το τραπεζικό ίδρυμα που χρησιμοποιείτε), και ως αιτιολογία γράφοντας τον αριθμό του υδρομέτρου σας ή τον κωδικό της παροχής σας.
Δεδομένης της γενικής κατάστασης και στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης, καλούμαστε να συνδράμουμε στο μέγιστο δυνατό επίπεδο, στον περιορισμό της διασποράς του ιού προστατεύοντας παράλληλα την υγεία όλων μας, λαμβάνοντας οποιοδήποτε προληπτικό μέτρο προστασίας καταναλωτών και εργαζομένων και στοχεύοντας παράλληλα και στην ομαλή όσον το δυνατόν λειτουργία της υπηρεσίας.
Θα υπάρχει άμεση και διαρκής ενημέρωση για τυχόν νέες εξελίξεις και ανάλογα με την γενική πορεία μετάδοσης του ιού.
Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη για όποια τυχόν παροδική αναστάτωση δημιουργηθεί και ευελπιστούμε στην κατανόησή σας για τη θωράκιση και τη βέλτιστη υγεία όλων μας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας
Αργοστόλι: 2671023060-2671023064
Σάμη: 2674023744
Ληξούρι: 2671093300

Φαξ επικοινωνίας
Αργοστόλι: 2671024668
Σάμη: 2674023745
Ληξούρι: 2671093300

E-mail (ηλεκτρονική αλληλογραφία)

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 13/3/2020
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ
ΣΠΑΘΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις