Συνάντηση εκπροσώπων Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας – «Ορεάλιος Γη» με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση εκπροσώπων Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας – «Ορεάλιος Γη» με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, ο κ. Παναγής Γαλιατσάτος, Πρόεδρος Δ.Σ.  και ο κ. Κώστας Μπαζίγος, Διευθυντής του Συνεταιρισμού Ρομπόλας – Ορεάλιος Γη, βρέθηκαν στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατόπιν προσκλήσεως του  Υπουργού κ. Μάκη Βορίδη. Με αυτήν την πρόσκληση ο Υπουργός θέλησε να συγχαρεί τον Συνεταιρισμό για την κατάκτηση του Βραβείου Συλλογικής Προσπάθειας 2020, η οποία αποτέλεσε μία εκ των τριών κατηγοριών του διαγωνισμού Αγρότης της Χρονιάς υπό τη διοργάνωση της εφημερίδας Agrenda.

Ο κ. Βορίδης προσκάλεσε τους νικητές και των τριών κατηγοριών σε μία τιμητική συνάντηση, στην οποία τους συνεχάρη, μεταξύ άλλων, για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που προσφέρει το Υπουργείο, με γνώμονα την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων. Αναγνώρισε τις επίπονες προσπάθειες και την επιθυμία για εξέλιξη. Υπήρξε επίσης εποικοδομητικός διάλογος και ανταλλαγή απόψεων, για ποικίλα θέματα της αγροτικής παραγωγής και οικονομίας.

Στην τιμητική αυτή συνάντηση, παρευρέθηκε και ο Βουλευτής του Νομού, κ. Παναγής Καππάτος.

Σχετικές αναρτήσεις θα βρείτε στο προφίλ μας στο Facebook:
Ορεάλιος Γη- Orealios Gaea

Αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
www.minagric.gr

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις