Δωρεά του Επιμελητηρίου στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμης

Δωρεά του Επιμελητηρίου στον Εμπορικό Σύλλογο Σάμης

Μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Σάμης «Γιαλός» προς το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης,  παραδόθηκαν στους εκπροσώπους του Συλλόγου ένας υπολογιστής λάπτοπ και ένας εκτυπωτής.

Τα συγκεκριμένα εργαλεία δουλειάς είχαν ζητηθεί από τον Σύλλογο και κατά την παραλαβή τους βρέθηκαν στο Επιμελητήριο ο πρόεδρος, Διονύσης Αρτελάρης και το μέλος του Δ.Σ. Νίκος Μωραΐτης. Την παράδοση έκαναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, ο αντιπρόεδρος, Ανδρέας Παντελιός και ο γραμματέας, Χρήστος Καμπανός. Ο κ. Αρτελάρης ευχαρίστησε τον κ. Σπαθή για αυτή την προσφορά.  Από την πλευρά του ο Σταύρος Σπαθής σημείωσε ότι το Επιμελητήριο ήταν, είναι και θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειες των επαγγελματιών.

Από το Γραφείο Τύπου του Επιμελητηρίου

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις