« Μετεκπαίδευση στελεχών Λιμενικού Σώματος»

« Μετεκπαίδευση στελεχών Λιμενικού Σώματος»

  

  Με επιτυχία ολοκληρώθηκε πρόγραμμα μετεκπαίδευσης των στελεχών Λ.Σ. στις Λιμενικές Αρχές της Κεφαλονιάς στα αντικείμενα της Αστυνομικής αυτοπροστασίας και οπλοτεχνικής – σκοποβολής.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς & Ιθάκης εκφράζει τις ευχαριστίες της στους βαθμοφόρους της Διεύθυνσης Επιχειρήσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που μας παρείχαν επί μία εβδομάδα αναβαθμίζοντας την επιχειρησιακή μας ικανότητα. Σημαντική ήταν η συμβολή του Λιμενάρχη Κεφαλονιάς Αντιπλοίαρχου Λ.Σ. Σιούτη Αθανάσιου, καθώς βοήθησε να ξεπεραστούν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις που εμπόδιζαν την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκπαίδευσης στην Κεφαλονιά επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια !

Ωστόσο, η επαγγελματική μας κατάρτιση οφείλει να σταματήσει να είναι αποσπασματική και πρέπει να διενεργείται συστηματικά σε όλα τα στάδια της υπηρεσιακής μας εξέλιξης.

Ζητάμε από την πολιτική και φυσική μας ηγεσία, στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης,  την θεσμοθέτηση και δημιουργία κέντρου μετεκπαίδευσης συνεχούς λειτουργίας, με σκοπό την επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή επαγγελματική μας επάρκεια σε όλες τις βαθμίδες.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σπυρίδων ΑΓΓΟΥΡΙΑΣ Γεράσιμος

 

 

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις